13.8.11

Όλα.

Ο χρόνος πάγωσε σε εκείνο το Αντίο. Σε εκείνη την τελευταία αγκαλιά που μικρά ποτάμια χαράκωναν τα βουνά των προσώπων μας. Γύρισα πίσω και θυμάμαι πως το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να ανοίξω την βαλίτσα μου και να την αφήσω να ουρλιάξει. Να με γεμίσει τύψεις για τα πράγματα που δεν έκανα, για τις στιγμές που δεν έζησα, για τις σκέψεις που έκανα και για τα αισθήματα που δεν ήθελα να νιώσω.

Τα χέρια μου και τα πόδια μου είναι δεμένα. Κάθε φορά που πρέπει να βγω από το σπίτι το αναβάλλω, δεν θέλω να δω κανέναν. Οι άνθρωποι μου φαίνονται ξένοι, απόμακροι. Το βλέπω στα μάτια τους, όμως δεν θέλω κανείς να με λυπάται. Θα βρω τον δρόμο μου και πάλι.

Η αρρώστια μου δεν με αφήνει να ησυχάσω. Πονάω πολύ αλλά δεν το βάζω κάτω. Πονάνε τα μέσα μου, πονάει το κεφάλι μου από την πολύ σκέψη και τις λύσεις που δεν λένε να έρθουν, να μου χτυπήσουν την πόρτα. Ακούω φωνές και τελικά καταλαβαίνω πως είναι πραγματικές - είναι η γειτόνισσα που μοιράζει φρούτα στον κόσμο. Ευχαριστώ πολύ, και βιαστικά κλείνω την πόρτα.

Θέλω να μείνω μόνος μου. Να πάω μια βόλτα με το ποδήλατο στη θάλασσα και να κάνω μια βουτιά και για εμένα. Θέλω να αφήσω το κύμα να με παρασύρει κάπου αλλού. Όπου να'ναι, φτάνει να είναι μακριά από εδώ.

Δεν θέλω κανείς να καταστρέψει τα όνειρα μου. Είναι όλα δικά μου και πηγαίνω πάντα από πίσω τους αγνοώντας τις συνέπειες. Θέλω να περάσει ο χρόνος, να μπορέσω να δω τα πράγματα σφαιρικά, να σταματήσουν τα συναισθήματα που πνίγονται να με πονάνε.

Θέλω να αναπνεύσω και πάλι. Ο πόνος δεν με αφήνει να κάνω απολύτως τίποτα. Θέλω όλα να περάσουν. Μαγικά. Να είμαι με αγαπημένα πρόσωπα. Φιλικά. Να με παρασύρει η θάλασσα και να παρασυρθώ στη σκέψη σου.

Θέλω όλα να αλλάξουν.
Θέλω όλα να περάσουν.

1 σχόλιο:

  1. ''Θέλω όλα να αλλάξουν.
    Θέλω όλα να περάσουν.''

    Ταυτίσθηκα πολύ με την τόσο όμορφη μα και τόσο αληθινή ανάρτηση σου..

    Έρχονται στιγμές - αμέτρητες και ατελείωτες - που εύχομαι όλα να ήταν διαφορετικά..Μα ποτέ δεν είναι :-(

    Εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να αλλάξουν σύντομα για 'σένα..

    Τα λέμε σύντομα
    Σε φιλώ με άπειρη αγάπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...