28.2.11

Stranger.

Ξέρεις πως είναι. Το έχεις νιώσει πολλές φορές και πάντα κάνεις σαν να είναι η πρώτη σου φορά.

Δεν είμαι κοινωνικός άνθρωπος - φοβάμαι τους ανθρώπους, δεν έχω τι να τους πω - και όταν έχω κάτι να τους πω λέω μαλακίες, λένε so whatever (από μέσα τους) και φεύγουν. Τόσο απλά.
Πάντα κάνω τα πράγματα που δεν είμαι έτοιμος να κάνω, πέφτω στις ίδιες σκέψεις και τα χάνω όλα. Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να βρω τον εαυτό μου. Στο ισόγειο 20+ άτομα περιμένουν να τους γνωρίσω και εγώ δεν έχω να πω τίποτα. Χάνομαι σου λέω και εσύ δεν με ακούς.
Νιώθω ότι πήρα μια βιαστική απόφαση, όχι τώρα, τις τελευταίες 4-5 μέρες. Με χαλάει, γιατί ξέρω ότι αυτή ήταν η απόφασή μου. Με χαλάει γιατί θα το ζω αυτό τις επόμενες 14 μέρες. Θα πρέπει να είμαι με χαμόγελο - όταν δεν είμαι για χαμόγελα, να μιλάω - όταν δεν έχω κάτι να πω, να γελάω - όταν μου λείπουν τόσα πολλά και δεν κάνω τίποτα για να τα αποκτήσω.

Ναι, κάθε ταξίδι για εμένα είναι σαν να βλέπω έναν καινούριο άνθρωπο μέσα μου. Αυτόν που κρύβω κάθε φορά πίσω από τα χαμόγελα της αναχώρησης από το σπίτι μου. Από τον τόπο που είμαι καλά. Που μπορώ να μιλάω, να παίζω και να βλέπω τηλεόραση... Το θέμα είναι ότι ακόμα και ο άνθρωπος που αντικρίζω στο σπίτι μου με τρομάζει.
Εγώ και ο εαυτός μου.

2 σχόλια:

  1. Μικρούλιι
    έτσι είναι.πάντα θα χρειάζεται να προσαρμόζεσαι και να δείχνεις χαρούμενος και ευδιάθετος ενώ το μόνο που θα θέλεις είναι να πεις "στα κομμάτια" και να σηκωθείς να φύγεις σαν κύριος.Κάθε αρχή και δύσκολη.Αλλά αν δε το παλέψεις,πως είσαι σίγουρος ότι δε σου ταιριάζει?-ίσως μάθεις και κάτι περισσότερο για σένα.
    Μεγάάάάάλη αγκαλιάάάά και φιλάκια
    Χαμόγελα πολύχρωμα*αμέ :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθε αρχή και δύσκολη... Μάθε να αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες, τις κακοτοπιές, τα καινούργια με χαμόγελο. Ο,τι καινούργιο είναι υποχρεωτικό. Αποκομίζεις εμπειρία και γνώσεις. Μαθαίνοντας να αντιμετωπίζεις τους άλλους, γνωρίζεις εσένα. Και όταν σε βλέπεις στον καθρέφτη, βλέπε ένα αξιόλογο άτομο, αγάπησε αυτό το άτομο. Οσο άσχημο ή αποκρουστικό κι αν είναι, εσύ αγάπησέ το. Μικρέ μου, το καλύτερο μάθημα στην ζωή μας, είναι η ίδια η ζωή μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...