3.1.12

Rabbid Squirrels

(σήμερα η οικογένειά μας (τουτέστιν η οικογένεια Charming) έχει 3 λιγότερα μέλη - το ένα δολοφονήθηκε και τα άλλα δύο πήραν πόδι ως ηθικοί και πραγματικοί αυτουργοί!)

Επί τω έργω..
- Πάει καιρός που τα σκιουράκια μου τσακώνονται μεταξύ τους - περίμενα πως θα ηρεμήσουν αλλά η κατάσταση γινόταν όλο και πιο δύσκολη / δεν τα έβρισκαν / οπότε είπα θα τα χωρίσω - το ήρεμο στο μικρό κλουβί, το μανιακό στο μεγάλο / σημειωτέον πως στο μικρό κλουβί ζούσε και ένα μικρό χαριτωμένο χελωνάκι / τόσο δα!
Εχθές το πρωί έκανα την κίνηση / παραπλάνησα τον μανιακό με ένα κομμάτι μήλο και τον έβγαλα από το κλουβί / αλλά αντί να με ακολουθήσει στο μικρό αποφάσισε να με δαγκώσει και να κάνει μια μικρή βόλτα στο μπαλκόνι / και μετά στο δωμάτιο της αδερφής :Ρ / το τσίκι - τσίκι την ξύπνησε και άρχισε να βρίζει σαν τον νταλικέρη / της είπα πως έχουν τα πράγματα και αποφασίσαμε να μεταφέρουμε το ήρεμο στο μικρό κλουβί και μετά να μπει ο μανιακός μόνος του στο μεγάλο (ναι, το έχει κάνει πολλές φορές) / το ήρεμο δάγκωσε την αδερφή / να δεις αίμα... δεν σταματούσε με τίποτα / ΝΑ ΤΑ ΜΠΕΤΑΝΤΊΝΙΑ! / αλλά ο σκίουρος μπήκε στο κλουβί, κάτι είναι και αυτό. Ο μανιακός ακόμα έξω μη ξεχνάς / βάζω το κλουβί στη σέντρα / να το βλέπει - μπαίνει, αλλά βγαίνει μετά από ένα λεπτό / λέω στην αδερφή "ρε συ, αυτός είναι άγριος, ας τον αφήσουμε να ζει ελεύθερος στο μπαλκόνι και στο κήπο" / η ιδέα είναι φανταστική / ξεκινάει φωλιά μέσα και έξω από το κλουβί (μου καθαρίζει και το μπαλκόνι από τα πεσμένα φύλλα που γίνονται υλικό ανέγερσης πολυτελούς κατοικίας) / επισκέπτεται τον Κανέλλο το Ινδικό Χοιρίδιο στο κλουβί του / τους παρακολουθώ από κοντά / τους βγάζω και βίντεο αμέ! * / του επιτίθεται - ΦΥΣΙΚΆ!!! / ο Κανέλλος ματώνει στο αυτάκι / ΝΑ ΤΑ ΠΆΛΙ ΤΑ ΜΠΕΤΑΝΤΊΝΙΑ - κάνουμε πλούσια την Μπαγιερ λέμε!!! / "δεν γίνονται αυτά, θα τρελαθώ" / μετά από λίγο μπουκάρει (και τον κλείνω) στο κλουβί  - που έχει μαζέψει όλο το μπαλκόνι σαν τους γύφτους.

Ηρεμούμε με την αδερφή, παρομοιάζει τον μανιακό με τον Μπρέιν, ένα ποντίκι που ήθελε να κατακτήσει τον κόσμο / ξεκίνησε από τα κλουβιά, πήγε στο μπαλκόνι - επόμενος σταθμός ο σβέρκος μας * / καθόμαστε και κάνουμε ένα τσιγάρο που λέει ο λόγος (όχι δεν καπνίζω, το έχω κόψει) / μετά από λίγο βγαίνω έξω / φωνάζω αδερφή να δει τα ζαρζαβατικά και να ξεσκάσομε / κοιτάει το ήρεμο και το κλουβί του / το χελωνάκι ανάποδα, χωρίς καβούκι! / ΤΟ ΈΧΕΙ ΦΆΕΙ / ΝΑΙ, ΤΟ ΈΧΕΙ ΦΆΕΙ!!! / τρώει και άλλο σοκ ο Φεγγαρογητεμένος / δεν το βλέπω το χελωνάκι / μόνο από μακριά / το μαζεύω στα τυφλά και το βάζω σε σακούλα / δεν ΥΠΆΡΧΩ / ειλικρινά όμως / είμαι να μου τραβήξεις τα βυζιά ρε παιδί - σόρρυ στήθη - να σου πω και ένα ευχαριστώ / παίρνω την μεγάλη απόφαση "τα σκιουράκια θα φύγουν" / θα τα πάω στο δάσος να τρώνε κουκουνάρι / ψάχνω δάσος κοντά μου / Πανί ή Υμηττός / το Πανί πιο κοντά - έχει και δέντρα / και JUMBO / τα ελευθερώνω και ησυχάζω / μαζί και η αδερφή και ο Κανέλλος / η οικογένεια μας έχει τρία μέλη λιγότερα / ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΒΈΒΑΙΟΣ! ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΊΠΟΥΝ!!!"



Υ.Γ. Έρχομαι από το μέλλον και σου διαβάζω εφημερίδα "Λυσσασμένοι σκίουροι επιτίθονται σε παιδιά έξω από τα JUMBO Αλίμου."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...